nieuwsbrief Permatuin UJES #2

Nieuwsbrief#2_2

(foto: Wollefoppenpark)

Datum: 17 maart 2017

Er is inmiddels een to-do-list:

– De zaaibedden mogen geëgaliseerd worden. Het is fijn om daar dan meteen wat compost bij te voegen. De compost staat in de zakken op het pad dat voor onze tuin loopt (de zakken die voor de tunnelkassen staan is potgrond).

– Er staan nog zeker twee bessenstruiken binnen die in de tuin mogen. Je vindt ze in de binnenkas, naast het rekwerk met gereedschap. Er hangt een touwtje omheen met de aanduiding Permatuin. Eén bessenstruik kan in ieder geval nog bij de ander struiken in de 1e ring (de appelboom staat op de middenstip). De andere struik(en) kunnen dan op een volgende ring aan de kant van de laurier, zodat ze geen zon wegvangen van de zaaibedden.

– We hebben dan nog een rabarberplant en een artisjok. De rabarber kan in een volgende ring, de plant wordt ongeveer 60 cm hoog. De artisjok kan mooi rondom het kippenhok. Robert hoopt dit hok voor 25 maart op het terrein te hebben. Ook staat er nog een winter(?)-kool (mooie grote plant) voor ons klaar, deze kan ook bij de artisjok, dan verstoppen we het kippenhok in het groen.

– Kan er iemand aan een of twee betonvlechtwerken kunt komen? Dan plaatsen we die achterin, vlak voor de bramen. Daar kunnen dan mooi de bonen tegen aan groeien.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s